2 008 Kentucky Derby 134 Prospects

Som Kentucky Derby tilnærminger, sport bettors samle sine statistikker for å ta de riktige plukker for årets løp

Under fjorårets Kentucky Derby, Gate Sense fikk videre og vant på to.: 02,17. Året før det, vant Barbaro i 2: 01,36. Det er ikke bestemt om hvorvidt årets vinner vil være raskere enn 2: 01,50.

Noen eksperter sier at Big Brown kunne vinne Kentucky Derby i år. Imidlertid vil ubeseiret Florida Derby vinneren har å stri med noen andre hvis han skal vinne Run for the Roses. Vinneren av Santa Anita Derby, California Colt oberst John, hadde en solid praksis på banen fullført fem stadier i 57.80 sekunder.

I det siste, Pyro var en favoritt blant bettors til hans skuffende 10. plass i Blue Grass på Keeneland. Men hans tidligere løpene antyde at han er en kraft å regne med.

Gayego var vinneren av Arkansas Derby og ble ridd av Hall of Fame jockey Mike Smith som også syklet Giacomo til seier i 2005.

Åtte Belles vil bli omgitt av 19 føll årets Derby . Hvis hun vinner, vil hun bli med 3 andre hopper som har oppnådd dette bemerkelsesverdig prestasjon. De andre var Regret i

sport

1. Tennis for nybegynnere - Grunnleggende tips og Advice
  2. Hvordan Cast Ved hjelp av en fluefiske Rod
  3. Et annet interessant spill som involverer nettverk av badminton
  4. WGC Bridgestone, Alex Meruelo Og More
  5. Barcelona vs Arsenal, en prediksjon av neste match
  6. Kvinner og Sports Medicine Program gir spesialisert omsorg for pasienter med Sports Injuries
  7. Hvordan velge riktig Sykling Jersey
  8. Ana Ivanovic sikter for Grand Slam
  9. Martial Arts programmer Benton Hjelper deg styrke musklene Og Legg Flexibility
  16. Nøyaktig Horse Race Ratings
  17. Minne blundere i Golf
  18. ? Golf Swing: Hvordan du kan forbedre Yours