FINE TUNING FENG SHUI FOR autistiske CHILDREN

Med den stadig økende mengden av barn blir diagnostisert med autisme det synes denne lidelsen er nå nesten episke proporsjoner over hele verden.

Mens det er mange teorier om dens opprinnelse har det ikke vært en gjerningsmann funnet for sin sak. Også hva som fungerer for ett barn & rsquo; s utvikling kan ha liten eller ingen effekt på en annen & rsquo; s fremgang. Dette skyldes i stor grad det faktum at autisme dekker et så bredt spekter av symptomer, ferdigheter og nivåer av verdifall.

Symbolet brukes ofte i forbindelse med autisme bevissthet er et puslespill brikke. Mens Feng Shui ikke kan ha alle brikkene til puslespillet, kan det gi håp i å justere ganske mange aspekter i autistiske barn & rsquo; s liv.

Feng Shui, når implementert, har vist seg å redusere angst i miljøet. Den gamle kinesiske sag chi som den kosmiske pust av liv. Når det flyter riktig, er velsignelser og god helse skjenket. Når det er hindringer for sin flyt, dis-ease og stress følge.

Flere undersøkelse på autisme har funnet ut at de fleste av disse barna vise ekstraordinære overfølsomhet for sine omgivelser. Hva folk flest ikke ville reagere på, kanskje den milde & ldquo; hum & rdquo; av kjøleskapet, kan sende noen inn i en tailspin.

Noen Feng Shui retningslinjer kan bli fulgt og vise seg å være en verdifull rådgiver. Men hvert barn & rsquo; s unike tilstand må holdes i bakhodet, spesielt med tilrettelegging av deres soverom. Fordi barn & rsquo; s behov er forskjellige, kan en cookie-cutter tilnærming ikke brukes. Det finnes ingen raske kurer for å være hadde. Men hvis du er villig til å nærme prosjektet med enorm tålmodighet så kan du bli belønnet med noen vendepunkter mot suksess.

Et av de største problemene med autisme er overstimulering. Derfor må du gjøre soverommet så fredelig som mulig. Ingenting bør utgjøre en trussel ved å stimulere nervesystemet.

Det har vært volumer skrevet de siste par tiårene om & ldquo; syke bygg syndromet & rdquo ;. Mange sykdommer og psykiske lidelser har blitt tilskrevet forurensningen fra elektrisitet alene i bygninger og boliger. Så på grunn av deres økt følsomhet bør du eliminere alle elektrisk drevet lamper, gadgets, etc. i soverommet så mye som mulig. De kan bli erstattet av batteridrevet alarm klokker og lamper. Hvis det er en elektrisk stikkontakt bak sengen har en elektriker fjerne den.

Alle lysene skal være lav wattstyrke. Gløde er best. Lysrør faktisk sende ut en lyd. Du kan ikke høre det. Barnet kan og det kunne resonere som negler på tavla til ørene.

Giftige gasser kan slippes ut til luft fra syntetiske materialer til stede. Tepper og limet i tepper er store lovbrytere. De er også grobunn for støvmidd og mugg. Tapet og selv uskyldige ser plastgjenstander i rommet alle avgi giftige gasser som kan bli absorbert i nervesystemet. Dette gjelder for syntetiske sengetøy også. Best å feste med alle naturlige fibre.

Når du skal rengjøre rommet, bare bruke naturlig eller & ldquo; grønn & rdquo; produkter. Dette gjelder for sengetøy også. Du kan elske den friske lukten av vaskemiddel & rsquo; s parfyme i ark; det kan vise seg å være overveldende for barnet ditt.

Sengen bør ha en solid solid hodegjerde. Mange autistiske barn utlede en følelse av sikkerhet fra polstret overflater. Du ønsker kanskje å se om de reagerer positivt på ideen om en polstret hodegavl.

Ingenting bør plasseres under sengen. Du vil ha chi å kunne sirkulere fritt rundt dem når de skal sove. Enger laget av solid ubehandlet tre er best. Behandlet tre utgivelser røyk. Minst mulig metall i nærheten av eller på sengen anbefales.

Skarpe poeng fra endene av møbler fungerer som & ldquo; hemmelige piler & rdquo; i feng shui. Hvis de peker på en person i et rom, kuttet de inn i sitt energifelt. Tenk deg den skade hvis de peker på noen hele natten mens de sover! For å bøte på dette, kan du prøve å flytte møbler. Hvis det doesn & rsquo; t hjelpe, eller det & rsquo; s umulig å gjøre, sted mykt avrundet klut polstring på endene. Flott forslag for stands er polstret kuber. Du kan også lagre ting inni dem. Dette gjelder for stikker ut veggen hjørner også. Enten dekke dem til med avrundet padding, som matcher fargen på veggene, fra gulv til tak eller bruke avrundet molding taket.

All maling brukes på soverommet bør være VOC og flat. Shinny overflater vil sprette energien rundt i rommet, ikke altfor bidrar til en god natts & rsquo; s søvn.

De gjør best med en monokromatisk fargevalg på soverommet. For mange farger er lik for mye stimulering. Unngå all rødt i rommet. Det er den mest yang og handlingsorientert farge. Lyse primærfargene kan være for oppskakende for deres nervesystem også. Nesten blid dempede pasteller som fungerer best.

Vi søker å skape et rom som blottet for stimulering som mulig. Som for den perfekte fargen å bruke, mange eksperter er uenige. Siden hvert barn har ulike behov for å bli møtt, jeg sterkt at du leke detektiv i å plukke den rette. Dette vil innebære at du tar oppmerksom på hvordan barnet oppfører seg og hva stemninger de viser seg forskjellige farger. For ikke å bryte banken, kjøpe noen billige t-skjorter i forskjellige farger for dem å bære. Også, hva reaksjonen har de til forskjellige fargede rom? Ja det vil ta tid, men resultatene kan være forbløffende.

Paint alle skap dører i samme farge som veggene. På denne måten er å holde dem fra å stå ute. Samme med noen molding rundt vinduene. Bland er best.

Speil er en tradisjonell no-no for alle soverom, spesielt barnets & rsquo; s. Fjern lyse utskrifter og alle plakater fra veggene. Som for gangen som fører til soverommet, kan du ha utskrifter. Men får de med dempede toner og myke ukompliserte bilder.

Autistiske barn synes å navigere gjennom livet på en måte som er annerledes. De kan plukke opp sanseopplysningene vi ute av stand til, og i prosessen å være på konstant & ldquo; overbelastning & rdquo ;. Forhåpentligvis ved å gjøre noen feng shui justeringer i sine soverom vil de ha litt fred å lade opp og blomstre
. & Nbsp;

Feng Shui

 1. Ta vare på deg ... En Feng Shui Priority
 2. Energy of Feng Shui
 3. Feng Shui Tips for Apartment
 4. Feng Shui & amp; Clutter - ta det eller la It
 5. Beskytte Wood Spisebord beskytter Investment
 6. Un-cluttering din tid setter deg i-Control
 7. Hva er ditt Clutter Ratio? 
 8. Embrace Longevity & amp; Romantikk Med disse 10 Feng Shui Secrets
 9. *** Ahhh, beroligende lyder av utendørs Water Fountain
 10. Feng Shui - Hva det betyr for deg 
 11. Stress gratis og Happy
 12. Tre måter å øke effektiviteten med Feng Shui
 13. Hvit Kvinner Og Feng Shui
 14. Forvandle omgivelsene dine for å forbedre din Prosperity
 15. Bruke The History Of A Home for å bestemme dens Feng Shui Needs
 16. Feng Shui i Workplace
 17. Inngangsdører, Feng Shui og You
 18. Legg til en touch av Feng Shui til verkstedet eller Craft Room
 19. Hjem forvaltningsrevisjon er god feng Shui
 20. En Feng Shui perspektiv av planter i Workplace