Finne Andel i livet ditt: Er du bestiller av Høyre Meny

"Jeg vil ha hva hun har."? ~ Estelle Reiner som deli kunde i When Harry Met Sally

Om du husker denne klassiske filmen linjen eller ikke, er det en stor referanseramme for hva vi tenker ofte når vi får små glimt inn i livene til andre profesjonelle kvinner - spesielt de som vi respekterer eller beundrer. Vi har en tendens til å se på lommer av sitt liv, og deretter forsøker å speile at ett stykke, uten nødvendigvis å se de andre områder av livet, eller å vite om sine proporsjoner eller balanse vil virkelig jobbe for oss.

Vi ser den vellykkede utøvende, den tilliten hun utstråler med hennes team og i møter med andre avdelinger, hennes store holdning på kontoret - og ikke de timene hun jobber hjemme til utelukkelse av andre interesser og relasjoner. Vi ser fotball mamma som jobber heltid og likevel kommer tidlig for å øve med barn som er helt klar, og som ikke spiser middag i bilen. Vi kan ikke se henne bare sove 4 timer hver natt og ofre sin egen helse for å holde de andre platene spinner.

Begrenset utsikt er nettopp det ... begrenset og begrensende.

Utfordringen for profesjonelle og utøvende kvinner er at sammenligning av noe slag er risikabelt. Sammenligning selv til andre er bundet til å skape følelser som ikke er produktive.
Du ender opp i en konkurransemodus i stedet for en av kreativitet. Din energi er fokusert på å holde opp og måle opp (eller bor i forkant) i stedet for finne din egen høy ytelse sonen.

Achievement, og andelen i livet ditt er en veldig personlig definisjon . En som ikke kan fremkommer ved å sammenligne deg selv til andre, eller ved å ta brikker fra sine liv. Ja, det er rollemodeller som kan være gode mentorer og rådgivere. Likevel, det er opp til deg å definere din egen vei og finn din egen beste livs proporsjoner
. Prøv disse tipsene for å gjøre nettopp det:

 • Velg ett område plakater (karriere, venner /familie, hobbyer) og definere en ideell uke for deg. Er det å være i stand til å ha en ukentlig lunsj med venner? Hva med å ta en spansk eller tennis leksjon?
 • Finn et forbilde
  i en livsområde og ta henne med til lunsj. Engasjere seg i en ekte samtale om hva du beundrer og be for henne veiledning eller tips.
 • Stop "shoulding" på deg selv.
  Dette er den lille stemmen som sier "jeg burde ..." og deretter fylle det tomme med alle sammenligninger du har går gjennom hodet ditt. Bli en bedre leder ... har tid til å trene ... være på alle mine barnas aktiviteter (uansett hvor stor eller liten) ...

  Disse strategiene kan hjelpe deg å slutte å se på andres liv og prøver å gjøre deg se det samme. De gir deg tillatelse til å stoppe bestilling av standard-menyen og starte spesiell bestilling hva som fungerer for deg, din familie, ditt liv. Hva vil du ha?
  Hvilken disse trinnene vil du ta i dag eller i morgen? Hva om i neste uke med & nbsp?.;

 • arbeid balanse

  1. Fit Øvelse Rundt en jobb og travel livsstil 
  2. Telefon av Olympics
  3. Få kvalitetsundersøkelse Equipment
  4. Medarbeidere Tømming din energi? 5 tips for å opprettholde din trygghet! 
  5. *** The Secret til å skape en vellykket bedrift som lar deg leve og elske Rikt ™ 
  6. Lag en vellykket Velvære Plan
  7. Letting Go
  8. HSBA anmeldelser beskytte nominerte og advokater, mens beste serverer publikum interest
  9. Fordeler med spesielle leker som mario plush toys
  10. JV (Joint Venture) boklanseringer er det vi kaller en "vinn-vinn-vinn" 
  11. Slik Inkluder Fitness Into Your Work Schedule
  12. Hvem er brannmenn? Hvordan få en brannmann jobb? 
  13. Arbeide Din To-Do List: Verdien av Vekslende Store og små Tasks
  14. March Madness! Hvorfor nå er den beste måneden for å gjøre positive endringer og hvordan du er d…
  15. Menace å Technology
  16. Hvem er drenering din emosjonelle energi? 
  17. Jeg har ikke tid til å få sunne 
  18. Balanse Philosophy
  19. Har du det som trengs for å lykkes? 
  20. Visjon å Transformation