Det kan ikke skje Here

Den mistenkte hadde ingen historie med vold, sier tjenestemenn.

"Han var en sjenert gutt, som hadde problemer med å integrere, men han har aldri vist noen voldelige holdninger", en lokal utdanning offisielle sa.

& ldquo; mistenkte & rdquo; var en femten år gammel gutt som skjøt opp et klasserom på skolen hans, og drepte tre og såret fem av sine klassekamerater.

Når skjedde dette? 29. september 2004.

Hvor skjedde dette? I en liten by i et land anses å være den sikreste i Sør-Amerika. Argentina.

Etter skytingen på Columbine High School skjedde i april 1999, rådgiver i Iowa forsøkt å få noen andre rådgivere for å diskutere det i en utdannet klasse ved et universitet. Ingen plukket opp ideen. Etter klassen, hun nærmet flere av rådgiverne og spurte hvorfor. Svaret var, & ldquo; Dette er Iowa. Den slags ting doesn & rsquo; t skje her & rdquo.;

BBC World News rapport jeg hørte om skytingen i Argentina denne uken nevnt at tjenestemenn hadde hatt samme type tankegang. De var forferdet. Denne type ting skjer i USA. Det spiller & rsquo; t skje her.

En rådgiver på skolen i det nordøstlige USA kontaktet meg for noen måneder siden. Hun var ute for statistikk om effektiviteten av anti-mobbeprogrammer. De hadde gjort en undersøkelse av oppgradere eldre for å finne ut hvor mange av dem hadde vært plaget av mobbing. Sytti-sju prosent av dem sa at de ikke hadde. På bakgrunn av at flertallet, skolen tjenestemenn mente at et slikt program var egentlig ikke nødvendig.

Hvem er vi tullet her? Sytti-sju prosent hadde ikke vært plaget av det. Det betyr at tjuetre prosent, eller nesten en fjerdedel av de oppgraderte eldre hadde vært.

Hvis det var noen overhengende fare, helseproblem, eller sikkerhet brudd som potensielt påvirket tjuetre prosent av befolkningen ville det trolig gjøre det nasjonale nyheter.

I 2003 presenterte jeg en økt på Mobbing og risikostyring ved National Safety Council Safety and Health Summit i Omaha, NE. Deretter NIOSH gjorde en undersøkelse om mobbing på arbeidsplassen og fastslått at førti prosent av arbeidstakere opplever dette problemet.

NIOSH anbefales også programmer som forbedrer relasjoner mellom kollegaer i tillegg til veileder-ansatte og kunde-ansatte til å løse dette problemet.

verdighet og respekt fungerer. & ldquo; Ingen unntak & rdquo; er det problem. Det krever at vi ser på mennesker og situasjoner uten betingelser. Vi må skille folk fra deres oppførsel, ære den enkelte mens adressering atferden, slutte å se på hverandre som objekter og muligheter snarere enn som mennesker.

Ja vi lever i kompliserte tider og ansikt kompliserte problemstillinger. De løsninger på noen av disse problemene ikke trenger å være komplisert, selv om de ikke alltid er lett å gjøre. Det tar tanke, betaler oppmerksomhet, innsikt og bevissthet, holde på vår personlige kraft og huske at alle mennesker ønsker og har rett til å bli behandlet med verdighet og respekt, ingen unntak.

Vi har alle ønsker, håp, behov, ønsker, folk som elsker oss, og folk vi elsker. Så gjør hver annen person på planeten, uansett hvor forkastelig oppførsel.

Har du noen gang vært involvert i en mobbing?
Har du noen gang gjort narr av folk bak ryggen?
Spre uvennlige rykter?
Ydmyket noen og deretter handlet som om det var en spøk?
De fleste mennesker har en eller annen gang i livet, meg selv inkludert.

Etter en presentasjon jeg gjorde denne uken, en av personene kom bort til meg og sa at i utgangspunktet hun gjorde & rsquo; t tror mobbing hadde noe å gjøre med henne, men så innså at det gjorde.

Det er det mange av oss gjør når vi mangler innsikt og bevissthet
Det er det vi gjør når vi skjønner & rsquo;. t tenke før du snakker eller handler
Det er det vi gjør når vi reagerer. . snarere enn reagerer
Det er det vi gjør når vi får fanget opp i andres & rsquo; s agenda
Det er det vi gjør når vi ikke er tro mot vårt beste selv
Det er noe som hver.. av oss kan helbrede.

De fleste av de gode og omsorgsfulle mennesker i publikum skjønte at dette hadde påvirket deres liv, og de hadde gjort det til noen uten å vite konsekvensene. Nå som de visste, ønsket de å sørge for at de gjorde & rsquo; t gjøre det igjen. Det er alt som trengs for å gjøre en forskjell.

& copy; 2 004 Gail Pursell Elliott All Rights Reserved
For tillatelse til å trykke på et nyhetsbrev eller publisering, til bruk i klasserommet, eller å reprodusere på nettstedet ditt, ta kontakt med Gail på Gail @ innovasjoner-trening. .com eller 515.388.9600
. & nbsp;

tenåringer og foreldre

 1. Tenåringer Lær av konsekvenser, ikke Lecturing
 2. Sosiale konsekvensene av BEING ONLINE
 3. Enkle steg for å nå dine Teen Heart
 4. Reiki For Children
 5. Oppmuntrende Ansvarlig Cell Phone Use
 6. The Trap av Enablement
 7. Self-Esteem: I en kultur hvor vinne er alt og tape er Shameful
 8. Tips for å forbedre dine tenåringer Spise Habits
 9. Teen Dating Advice - Teens Dating med Super Rating
 10. Laws Of Kids Protection
 11. *** The Power Of "Nei" 
 12. Hvordan kan jeg snakke med barnet mitt om alkohol 
 13. 5 tips på å maksimere Space In Your Hostel Room
 14. Målsetting For Better Grades
 15. Å ta en nærmere titt på Teenage Depression
 16. Forebygging av selvmord og 17 år Apology
 17. Den ugyldig Child - Del 1
 18. *** "Stranger Danger" In The 21st Century
 19. Er du ute etter et sunt kosthold for tenåringer? 
 20. *** Knife Crime - A Parent rolle i Solution