Bedriftens etikk og samfunnsansvar - Er Organisasjoner Gjøre Nok

Formålet med enhver bedrift organisasjon går utover økonomisk verdiskaping for sine interessenter?. Når det kommer til bedriftens etikk og samfunnsansvar, er selskaper over hele verden forventes å demonstrere gode arbeidet mot samfunnet og miljøet. Det er deres plikt å operere som en ansvarlig samfunnsaktør. Etikk i næringslivet er mer enn bare å snakke om gode arbeidet. Det handler om å gjøre det rette ved å opprettholde en balanse mellom økonomiske mål og moralske ansvar.

Fra business synspunkt, kan samfunnsansvar anses som en del av etisk atferd. Men det er millioner av organisasjoner over hele verden som aren &'; t villig til å virkelig gjøre en forskjell for folk i tillegg til deres selskap. Hver bedrift kan dra nytte av ulike former for samfunnsansvar. Selskaper bør utføre sine operasjoner og prøve å gi tilbake det de kan. Fra å ta opp sosiale velferdsprosjekter, omstrukturere potensielt skadelige produkter å fremme gjenvinning, det er mye involvert i bedriftens etikk og samfunnsansvar.

Begrepet samfunnsansvar sies å ha dukket opp i løpet av 1960-tallet da folk begynte å bli klar over hvilken rolle virksomheten i å opprettholde etiske retningslinjer overfor samfunnet og miljøet. Utgangspunktet, næringslivsorganisasjoner sett begrepet bedriftens etikk og samfunnsansvar bare i form av interne regler følges og administrative etterlevelse. Men i dag er situasjonen har endret seg. Bedrifter innser viktigheten av å integrere etiske praksis i forretningsfunksjoner. De blir klar over det faktum at de trenger for å vinne tillit og verdien av sine forbrukere for å lykkes. Med profesjonelle firmaer og bedrifter som blir holdt ansvarlig for sine handlinger, er etterspørselen etter høyt nivå av CSR vokser stadig.

Med fremme i teknologi, er mange selskaper nå snakker om dette innovative konseptet gjennom tradisjonelle og online kommunikasjon. I de siste årene har det internasjonale markedet utvides betydelig, noe som resulterer i etiske vanskeligheter på jobben. Men selskapene trenger for å overvinne dette problemet og utvikle bedriftens etikk og samfunnsansvar innenfor sin virksomhet agenda. En moderne tilnærming er nødvendig for å integrere begge begreper i dag til dag virksomhet
.

corporate trening

 1. Alder 95 Med Utmerket Memory
 2. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 3. Kroppsspråk og Communication
 4. Ikke anta: Uvitenhet er ikke Bliss
 5. Software Testing Institute for Learning Avansert Computing
 6. Chiasma Midler Crossing, So What?
 7. Endre ditt bilde, Endre ditt Life
 8. Felles Exhibit markedsføring feil: Ti tips om hvordan du kan unngå Them
 9. People Management Training - Effektiv Tips om Managing People
 10. Riktig tilnærming til Teach British
 11. Team Building i Business - Hva er et lag
 12. Corporate Communications Training
 13. Antennelse Creative Spark på Cirque du Soleil - Arupa Tesolin Intervjuer Lyn Heward Creative Leader…
 14. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 15. Får Nede i Dirt
 16. Nye teknologier for å skape unike bedrifts Trophies
 17. Kjøpe e-bøker på E-bay: E-bay The One-stop E-bok Shop
 18. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
 19. Corporate Training. En Trener Perspective
 20. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service