Hvordan kan jeg håndtere en klient Må i krise?

Menn har problemer med å be om hjelp og ringer en trener ber om hjelp. Det er et nytt felt, og folk vet ikke mye om det. Coaching er bra for menn fordi det er i komfortable hjem; det er privat. Men ikke menn som kaller trenere før de har en krise. Menn ofte kaller en trener når de er på randen av en skilsmisse. De er ikke flinke til å plukke opp en kones signaler om at hun er lei av ekteskapet. De er ofte i sjokk om hva som skjer.

I forelder coaching, vil noen kunder kommer med en krise. Noen situasjonen er implodere. Hvordan en skilsmisse pappa snakke med sin sønn? En mor telefoner å si at hennes sønn ønsker å avslutte high school og bli med Marines, og hun liker ikke den tanken.

Noen ganger krisen er lavmælt, men likevel umiddelbar og viktig for klienten. For eksempel trenger et barn å være potte-trent i løpet av noen uker eller hun ellers ikke vil bli akseptert i barnehagen.

Både kunder ønsker hjelp! Begge scenariene vil påvirke din coaching prosessen og forholdet med klienten. Dersom kunden ikke er i krise, vil du være i stand til å sette opp dine coaching økter i smidigere måte. Dersom kunden er i krise, vil fokus på de første øktene være om å hjelpe kunden gjennom grov spot og deretter etablere en fungerende coaching forholdet.

La kunden snakke ut. Anmeldelser

I dette tilfellet, må du la din klient Talk. Du må lytte. Du må lytte aktivt, men likevel sjelfullt, til klienten. Ta notater. Lytt til kundens bekymringer. Vær klar over hva kunden sier og hva han eller hun la ut. Ikke avbryt. Hold deg tilbake. La klienten snakke. Din klient kan være svært opprørt og bli følelsesmessig. Det er ok. Bo i en lytterens rolle. Du kan bli fristet til å hoppe inn med en rekke forslag og praktisk informasjon, men det er bedre å holde tilbake og lytte.

Når en klient er opprørt og sårbar, du kan bli fristet til å ta over problemet. På dette punktet, minn deg selv på at du kommer fra coaching perspektiv, ikke en terapeutisk en. Du er en trener og som sådan, mener du at:

1. Denne klienten er en hel, sunn og ressurssterk person.
2. Denne klienten har de indre ressurser til å håndtere dette problemet.

La personen til å snakke gjennom hva som er problematisk ham eller henne. Still spørsmål, slik at du virkelig forstår hva som skjer. Den første økten kan være helt om å la kunden fortelle sin historie og lufte følelser. Du kan gjøre veldig lite snakkingen.

Hvis et problem som er virkelig viktig og livsforvandlende, må du kanskje henvise klienten for psykoterapi. Du og kunden kan trenge mer enn én økt for å avgjøre om han eller hun skal fortsette i coaching. Om nødvendig, planlegge mer enn én økt per uke i de første ukene av coaching. De stakk av arbeidet vil være å roe personen og finne ut hvordan du som trener kan arbeide med personens sterke sider for å få ham ut av krisen modus. Etter noen økter, kan krisen fortsatt være pågående, men kunden skal føle seg mer kontroll over hans eller hennes liv
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Avbrudd Overbelastning: Blandet Complexity
 2. Hvordan jeg jobbet med min Vedvarende frykt og Anxieties
 3. 5 måter å vite du har mistet Yourself
 4. Lønns Slaveri; The Only sosialt akseptabelt Form of Modern Day Slavery
 5. P90X Training
 6. Hvor gammel er du egentlig? Biologisk Age
 7. Praktisk åndelighet På Reclaiming Fast Science 6. april 2011
 8. Feilslutning av Tar Action
 9. Forbedre dine faglige resultater med lekser help
 10. Topp 5 grunner til at du bør komme slipcovers for din Furniture
 11. Selv Care Under Holidays
 12. 6 måter å opprettholde en positiv holdning i stress Times
 13. 3D-kamera - Hva gjør dem så spesielle 
 14. Ganske mange grunner til at du trenger å være Konstruere Wooden Garages
 15. Hvordan finne drømmejobben I 2013
 16. Balansering arbeid og liv gjennom Exploring din Inner-self
 17. The Incredible Morphing World of Online Business
 18. De 10 Vaner Happiness
 19. Reclaiming plass i ditt Home
 20. Work From Home Writing