Sebastian Vettel sin monologue

Hans seier på European Grand Prix representerte sitt sjette for sesongen og økte ledelsen hans over No. 2 Jenson Button til 77 poeng.

Mens den spanske medier holder på å fylle opp sidene sine med unnskyldninger for å gjøre sin landsmann Fernando Alonso fra Ferrari Scuderia ser som den beste sjåføren i Formula One, holder Red Bull Racing Sebastian Vettel på å bevise at de tar feil rase etter rase . Ikke bare gjorde han snappet tittelen fra Alonso forrige sesong i den store finalen i Abu Dhabi, og ble den yngste mester i all tid, men også åpnet en 99 poeng gapet mellom dem denne 2011, året hvor han har vunnet seks løp allerede, med sin siste seier foregår på europeisk Grand Prix den 27. juni

Vettel &'; s overlegenhet er slik at til tross for det fortsatt er 11 raser å gå i sesongen, er hans utfordrere begynner å bli frustrert og avblåse sin kjempe om tittelen, akkurat som en resignert Lewis Hamilton fra McLaren didn &'; t nøl med å innrømme etter endt på fjerde plass på Valencia, som han så hvordan den regjerende mester var nå 89 poeng foran ham.

Til tross for å prøve å spore tilbake på hans ord gjennom sin Twitter-konto etter innser konsekvensene av sin tittel krav, legge ut at hans “! Laget vil aldri gi opp, og jeg vil aldri gi opp &" ;, statistikken gjorde jobben alene for Hamilton. Dette mesterskapet er ganske mye over for ham, men McLaren og deres fans har sin stolthet og fortsatt ønsker å se Hamilton slåssing som om det var muligheter for å omfavne tittelen.

Constructors mesterskapet er den eneste foran åpnet der McLaren kan fortsatt ha en sjanse til å vinne, med tanke på at den er basert på summen av både drivere og' resultater. Sammen Hamilton og lagkamerat Jenson Button har oppnådd 206 poeng, 89 mindre enn Red Bull &'; s duo Vettel-Mark Webber, situasjon som bare kan tilbakestilles hvis McLaren begynner å dominere podiet fra nå av.

Syv pole positions, vinner av seks løp og løper opp i de to andre er tallene som Vettel har gjort fra denne sesongen begynner best i F1 historie. I den siste Grand Prix holdes i Valencia 27. juni, den regjerende mester viste flere tegn på sin dominans ved å sikre sin første raskeste runde av løpet med 1: 41: 852 på fanget 53.

2011 F1 sesongen vil fortsette juli 10at Santander British Grand Prix i England, løp som i fjor ble vunnet av Webber. Det vil være et perfekt scenario for McLaren å forkorte avstander med Red Bull i Constructors mesterskapet, for de skal kjøre med støtte fra de britiske fans på deres side.

Som for Vettel, vil han prøve å hevde sin andre seier på Silverstone Circuit, hvor han vant for første gang i 2009, men gjorde &'; t kjøre med samme flaks i fjor, da tross av clinching pole position Han endte opp syvende nummer.

Vettel ønsker å unngå alle distraksjoner og avslapning, understreker at mesterskapet er lang og mye kan fortsatt skje

8. Triple Crown "Test of Champions" - den lengste etappen av Belmont Stakes
  9. Hotel Dory presenterer Bikeness, et program for fri-tid cyclists.
  19. Liverpool Football gaver: minne om Liverpool Football Club i en unik Way
  20. Mest Kentucky Derby upsets av alle tider - Longshots gjøre det til vinnerens Circle