Panthers Win 1-0 Til tross for 53 Shots By The Islanders

De Islanders slo 53 skudd på Panthers keeper, Craig Anderson, men han stoppet hver og en av dem, gi Panthers en 1-0 seier i går på Nassau Coliseum på Long Island. Elias Sports Bureau fastslått at det var flest bilder etter en tapende laget i en shutout siden NHL gjort skudd på mål en offisiell statistikk i 1955. De Islanders hadde 29 skudd på mål i andre periode alene, som er en mer enn forrige teamet rekord oppnådd to ganger tidligere, i 2004 og 1978. Den forrige rekorden for flest skudd uten et mål i ett spill var 42 i 2002 mot Montreal.

I gamle dager med Mike Bossy og gjengen, det ville aldri være at mange skudd på nettet uten å ha noen å gå i. Islanders coach, Ted Nolan, sa hans team skulle ha hatt et bedre resultat. Kommer av en 4-1 tap for Flyers dagen før, begynte Den første perioden sakte for Islanders. Backup keeper, Wade Dubielewicz, startet i stedet for Rick DiPietro, som var ute på grunn av et dødsfall i familien. Dubielewicz hadde en god start, men han tillatt en retur fra tverr kølla som gikk til Panther David Booth i sporet. Skuddet gikk utenfor fra Josef Vasicek stokk på 9:57.

Florida Stephen Weiss ble slått ned av Freddy Meyer, Islanders 'forsvar mann, i løpet av andre periode. Anderson laget en pinne spare på en break-in av Andy Hilbert og fikk litt hjelp fra høyre stolpe på et skudd av Mike Comrie.

I de siste 5 minutter, Blake Comeau stoppet Jeff Tambellini på en kloss skutt foran. Et minutt senere, Anderson stoppet Sean Bergenheim rebound forsøk, deretter gjort en venstre pad spare på et skudd som Ruslan Fedotenko ikke kunne løfte på dørstokken. Panthers kan ha hatt den beste målsjanse i perioden, men Dubielewicz stoppet Steve Montador på en 3-på-en-rush med 35 sekunder igjen. Det var frustrerende å se Islanders glipp av et par åpne nett.

Til tross for alle skudd, var det for mange ganger Islanders var ikke i posisjon for returer foran og var for treg i å komme til passerer gjennom sporet. Skåring har ikke vært Islanders 'styrke. De hadde sin forrige sesong høy av 52 skudd tirsdag i et 4-2 tap for Pittsburgh. Med tap i fire av sine siste 5 kamper, står de tiende i Eastern Conference, 5 poeng ut av en playoff spot. Neste er en utfordring mot Rangers, som er 7points fremover i syvende. Det er definitivt gjøre eller dø for Islanders på dette punktet