Stymie - The Unsung Hero of Handicap Races

stymie, foaled i 1941 i Texas, var sent en sen ankomst på racing foran til tross for at en stamtavle til å dø for. Hans karriere var trolig en av de mest dynamiske års racing gang har sett med mer enn hundre starter i en periode på 7 racing år. Stymie, tross alle feil og mangler, ga til racing en rekke “ første gang Evers &"; og også tangert banerekorder når han endelig gjorde det til de alvorlige og hard core racing turneringer
stymie, hvor han startet fra –.
Det er påfallende hvordan stymie &'; s far og mor var begge ute av Man O &'; Krig &'; s hoppene Frilette og Sunset pistol. Hans far Equipoise arvet en stor andel av sin stamtavle fra racing legender som Peter Pan, Fair Play, Broomstick og Commando. Likevel, hans dam, Stop Watch var på vakt, en Colin colt. Det mest håndplukket stamtavle man kunne tenke fører til en ypperlig Galloper måtte være en gitt.
Stymie ble solgt til Hirsch Jacobs, en topp conditioner fra midten av det 20. århundre, som kjøpte hevde løpene starter da han var to, i 1943.
stymie trinn opp –
Ved utgangen av 1943 hadde stymie allerede startet i så mange som 28 løpene etter å ha vunnet bare fire, plassere og viser i 8 og 4 henholdsvis. Hans viktigste sesongen som en tre år gammel også mislyktes i å lage et merke. I 1944 stymie startet i 29 løp vinne tre og holde på pengene i 15 andre raser. Han hadde imidlertid trappet opp sin klasse og trakk en andreplass i Wood Memorial Stakes. Han hadde oppnådd sitt første rekke fine løp med en plassering i hver av dem, Flamingo Stakes, Gallant Fox Handicap og Riggs Handicap.
Etter en lang Permittering av nesten 7 måneder, stymie gjort det til racing spor igjen , denne gangen han begynte som en fire år gammel i 1945. Permittering hadde sine fordeler; det virket som en middelmådig løper nå kom tilbake til arenaen med fornyet selvtillit og utholdenhet, og en svært innflytelsesrik predisposisjon. Stymie vant en imponerende rekke av handicap løp når han drar. Han vant Brooklyn Handicap fulgt av Riggs Handicap han tidligere hadde knapt lagt. Han fanget også Pimlico Cup Handicap, Saratoga Handicap og Continental Handicap for å nevne noen. Han pent klarte å plassere Suburban, Queens County, og den Yonkers Handicap og opprettholdt en tilstedeværelse ved endt på tredjeplass i Jockey Club Gold Cup og Whitney Handicap. Stymie hadde endelig kommet
stymie &';. Mest betydningsfulle seire –
Det burde ikke komme som en overraskelse på noen at stymie &'; s fem år gammel sesongen var hinsides tvil hans beste. 1946 sesongen består av 20 starter i det hele tatt. Stymie vunnet 8 og plassert i penger i 11 andre. Opprøret besto av sin første seier på Gallant Fox Handicap og New York Handicap. Han vant også Whitney Handicap med Manhattan og Edgemere Handicap og Saratoga Cup. Stymie trappet opp sin Jockey Club Gold Cup sted å andre i år, og også holdt seg i penger på Sussex Handicap med Dixie, Suburban og Pimlico Spesielle Handicaps.
1947 kommer og stymie fyller seks år. Han vinner Gold Cup, akvedukten Handicap og Massachusetts Handicap for å nevne noen, og er fortsatt på racing foran med i pengene i Jockey Club Gold, Whitney Stakes, Brooklyn Handicap og Queens County. Han vant Gallant Fox Handicap for andre gang på rad
stymie &'; s. Slutten av karrieren, etter hvert som en åtte år gammel –
stymie kjørte igjen som en syv år gammel i 1948 og vant fire av hans 11 starter. Han plasserte i pengene i 5 andre raser. Han vant Sussex Handicap for et år på rad, sammen med en seier på Metropolitan Handicap. Med Dixie Handicap, Brooklyn og akvedukten Handicaps under beltet, kjørte han for den siste sesongen som en åtte år gammel i 1949. Han begynte i 5 løp i år, plassere i en og vises i to. Hans siste løpet var Monmouth Handicap at han ikke klarte å fullføre på grunn av et brudd led under løpet i hans sesamoid bein i høyre ben
historiske prestasjoner –.
Stymie ble den første hesten som noen gang rørte $ 900,000 mark i karrieren gevinster. Rangert som nummer 41 av Blood-Horse, stymie var også den første utrolig tungt bet hesten berøre inntjening så høyt som $ 700 000 i løpet av sin seks år gamle sesong løp på Suffolk Downs, Massachusetts Handicap. Stymie var også US Champion Handicap Horse i 1945 og har stymie Handicap på akvedukten oppkalt etter ham.
Hvis du ønsker å rase stymie igjen, logge på HorseRaceGame og oppleve racing feber i en virtuell spillplattform av hest rase spill . Med mer enn tusenvis av hester i fin 3D-simulering, spillene tillater spillere å nyte alle racing funksjoner, for eksempel avl, trening og enda vinne ekte poeng. Gran en gratis nedlasting og komme i gang