Compuware NHL-serien, oppturer og nedturer i Calgary og Tampa

Foran rundt 19.000 fans Calgary Flames spilte godt til Tampa i Scotiabank Saddledome. Dette enestående spillet var 440 fremspill av Compuware 2010.

Ifølge nyeste ishockey nyheter, dette var det fire hundre og fjerde spillet i 2010 Compuware NHL-serien med Tampa Bay. Virkelig, Tampa var fantastisk med sin enestående start på kampen, som med par tidlige Målet bestrebelser. Interessant, Tampa Lightning nesten telt etter den sjuende minuttet av kampen, men skuddet gikk like bred i mål.

I motsetning til dette, Flames videre profitselvsikkerhet og med rute for tiden løst ned. Boligen gruppe organisert for å tally før den niende minutt å ta over. Det var en grufull sikte mot den fastlåste situasjonen, og ble telt ved Sarich fra en dramatisk rekke hit som virkelig gikk svevende bak mål.

Flames satte å slå og telt én gang på ny før den femtende minutt ledelsen to ganger deres . Målet ble telt ved Kostopoulos fra et svært godt satt flick skudd, som var ganske utrolig for ishockeyspill også.

De couldn &'; t tally og de første 20 minuttene ferdig med Flames fremste 2-0, som tidsrommet skimtes flammene produsere noen flere mål bestrebelser. Tampa gjort 10 Målet forsøk, som på den annen side i løpet av tidsrommet flammene gjort 7 Målet bestrebelser.

bolig gruppen utvider med det overordnede prestasjoner i andre glimt. Mer eller mindre Tampa begynt å stable opp angrep etter en svært lang tid som de til slutt organiseres til telleapparat i det 9. minutt. Målet ble telt ved Johan Harju fra en anstendig flick skudd.

Senere Tampa Bay kutte ledelsen til bare ett mål tallying en gang på nytt, rett etter det attende minutt. Målet ble telt ved Ryan Malone fra en deilig lang rekke skudd. Tidsrom gjorde &'; t skimte noen lenger mål. Calgary Flames rettet gå inn den brudd fremste 3-1.

På samme måte i andre tidsrom, Tampa produsert 7 Målet bestrebelser, mens Calgary gjort 6 Målet forsøk, som var ganske interessant og spennende.

Den siste gangen span gjorde &'; t glimt mye som skjer, da Calgary Flames stengt kampen scoring etter den åttende minutt. På denne kampen punktet, ble målet stemte med Iginla som et resultat av en mektig streik. Kampen og tidsrom ferdig med Flames triumferende på 4-2.

I ishockey nyheter det ble understreket bevisst, som i de siste tjue minuttene av kampen Calgary gjort 6 Målet bestrebelser, på den annen side Tampa senest 7 Målet forsøk. Men totalt kamp underholder mange gutter som var i ishockey betting