Jegerens Goal berger en seier for Islanders i over Time

Med leder av 3-0 og 4-3 og Bobby Holiks mål med 1:22 igjen, NY Islanders funnet seg nesten i en tredje rett tap på Philips Arena. Selv deres egen coach refererte til den som en dårlig hockeykamp. Med 3 strake mål Thrashers scoret i 2. periode for en utligning på 3 ting så ut til å falle fra hverandre. Heldigvis fant de en måte å få de 2 poeng.

De Islanders er ikke det beste laget for spill på overtid 4-on-4. Men fremover Josef Vasicek og Trent Hunter funnet en måte å gjøre det arbeidet. Vasicek mistet en faceoff å Holik men likevel fikk pucken på bakveggen og gikk ut foran til Hunter, som har som mål med 01:09 gått på overtid ga Islanders en 5-4 seier. Vasicek kjempet mot Holik hele natten på faceoffs, men når Holik trakk denne tilbake til forsvarer Ken Klee, Vasicek forventet et innlegg bak mål, og fikk på den. Hunter kalt for det og la Vasicek vet at han var åpen.

Det var en grov natt for målvakter. Islanders hoppet til en 2-0 ledelse i første periode da Mike Comrie sette en under Lehtonen og deretter Hunter snappet opp pucken fra Thrashers 'keeper og gått i front for å Vasicek for skuddet. Et vakkert spill fra Bill Guerin til Bryan Berard kommer opp på høyre side til Andy Hilbert for nedbøyningen på venstre stolpe gjorde det 3-0 på 1:02 av 2ndperiod.

Berard omsetning med Islanders på power play førte til en utbrytergruppe av Craig Perrin, og Berard halt ham ned for å gi ham en straffe. Perrin scoret det tolvte shorthanded mål mot Islanders denne sesongen. Så Klee kom ned midt på en 3-på-to rush og gled et skudd gjennom målvakt Rick DiPietro er pads på 13:46, og tidligere Islander Alexei Zhitnik knyttet det med et skudd på 15:00 på den andre.

De Islanders svarte i tredje periode da Berard holdt en lysning pass i den offensive sonen og raste det til Comrie i høy sporet. Han gjorde et skudd på 03:17 for sitt andre mål av spillet og team-høy 20. sesongen for en 4-3 ledelse. Men Holiks mål gikk utenfor Islanders forsvareren Rob Davison og venstre DiPietro doblet seg i smerte. Heldigvis Vasicek og Hunter gjorde det skje for Islanders i overtid