Topp 10 tips for å nå dine Bodybuilding Goals

Topp 10 tips for å nå dine mål!

Mange synes det er vanskelig å nå sine spesifikke mål for en rekke årsaker. Noen gir opp etter ikke å se noen gevinster, og noen kan &'; t synes å finne motivasjon. I alle fall, her er topp 10 tips om hvordan du holder til regimet og gjør at du når dine mål

Sett realistiske & Spesifikke mål, Mål & Mål

Et mål er hva din plan for å oppnå.
Sett av målene er de tingene du forventer å oppnå sammen på den måten å nå målet ditt.
Målene er de kortsiktige ting du ønsker å oppnå for å nå langsiktige mål og mål.
Et eksempel

Målet ditt kan være å få £ 10 av muskel i 5 måneder.
Dine mål kan omfatte å nå personlige rekorder i benkpress og knebøy og også spise en ren diett for å nå målet ditt.
Dine spesifikke mål kan omfatte prøver å løfte mer vekt i hver treningsøkt.
Bruk SMART Technique
Mange trenings personer bruker denne teknikken for å sikre deres mål er innen rekkevidde

Spesifikk Ditt mål må være spesifikke for deg
Målbare Du må være i stand til å måle fremgangen din
Achievable Det er ingen vits å sette et mål å få £ 30 av muskel i 3 uker; det bare vunnet &'; t skje
Realistisk Kontroller at du tar hensyn til din livsstil og hvor mye du kan oppnå realistisk
tidsinndelte Sett en tidsramme for dine mål.; dette vil gjøre deg konsentrere seg fullt ut om saken i hånden.

Vær tålmodig
Endre din kroppssammensetning er ikke en lett oppgave! Det tar engasjement og motivasjon for lengre perioder. Hvis du er ute etter en dramatisk endring i løpet av få uker vil du sannsynligvis bli skuffet, men vær tålmodig, hvis du gjør de riktige tingene kroppen din vil forandre seg.

Mange gir opp like kroppen er i endring og ikke klarer å se de virkelige resultatene som kan gjøres. Etter å ha sagt dette gjøre at du setter dine mål ved hjelp av SMART teknikken.

Spis mindre, mer hyppige måltider
spise hyppigere mindre måltider vil holde deg fra sult smerter og over-spising. Å ha 3 måltider daglig kan forlate deg sulten mellom måltidene og mer utsatt for snacking på dårlige matvarer.
Spise mindre måltider har også mindre effekt på insulin. Dette hormonet er viktig for nærings deponering, men å spise store måltider kan spike insulin fører til mulig fettlagring.

spise riktig mat
Ditt kosthold er nøkkelen til å nå dine mål. Sørg for at du undersøker hva slags mat som er aktuelle for dine mål og hvor mange kalorier du bør være forbruker på daglig basis.

Keep It Simple
Making en utførlig plan kan ikke være bærekraftig på lang sikt. Sørg for at du har tenkt er så enkelt som mulig slik at du kan holde deg til den dag inn og dag ut. Mange kjepphest dietter eller trening regimer gjøre å holde seg til dem nesten umulig, men hvis planen er enkel, lett å følge og lett repeterbare du kan være trygg på din evne til å nå målet ditt.

Gi Best In The Gym
Hvis du er seriøs om å gjøre deg best behandle gym som din arbeidsplass. Det isn &'; t et sted å sosialisere og snakke med venner for 10 minutter mellom settene. Kom i gym, jobbe hardt og intenst, du gjør jobben og deretter forlate.

Utfør øvelsene riktig
Kontroller at du bruker riktig form og tempo i alle øvelser. Utføre øvelser feil kan føre til skader og dårligere gevinster. Som en veiledning fleste øvelser bør være rask på den konsentriske bevegelsen (teller til 1) og tregere på den eksentriske (teller til 1,2).

La kroppen Recover
Over-trening vil helt stoppe dine gevinster og føre til skade. Trening muskler for ofte vil ikke gi dem nok tid til å gjenopprette eller vokse og føre til ingen muskelvekst. Trening intenst 3-4 ganger i uker er nok, noe mer, og du vil risikere å trene musklene dine for ofte, og ikke bygge noen ny masse.
Du bør også planlegge en uke fri hver 10-12 uker for å la din Kroppen fullt igjen mot angrep. Husk kroppen gjenoppretter og vokser utenfor treningsstudioet, så det er viktig å hvile.

Vær konsekvent
En av de beste tips er å være helt i tråd med planen. Hvis du ikke er i samsvar med kosthold og trening er du ikke gi deg selv en sjanse til å lykkes. Du bør holde deg til planen syv dager i uken, og ikke tre eller fire. Selvfølgelig kan du " jukse &'; hver så ofte, vil dette gi deg en pause! Du kan ta ett måltid i uken, eller en time i uken til å gjøre akkurat hva du ønsker og spise akkurat hva du vil

Godta All Ansvar
Hvis du haven &';! T nådd målet være helt ærlig med selv. Kunne du ha gjort bedre? Kunne du ha prøvd hardere? Kunne du ha spist renere? Dette er viktige spørsmål du må stille deg selv slik at du kan revurdere dine mål og ta et skritt fremover.

alltid forsøker å gjøre det bedre og bedre, og først da vil du bli belønnet med resultatene du fortjener.